Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Блог

7.2.2021

Снимки по радиото

ФотоФабрика стартира ново предаване в ефира на програма „Христо Ботев“ на БНР. Автор и водещ е Еми Барух, пред микрофона понякога ще ѝ партнира и Поли Захариева.

Предаването ще се излъчва два пъти месечно, в неделя от 19.30 до 20.30 ч. Първото издание е на 7-и февруари.

Фотографията промени начина, по който възприемаме света и по който възприемаме себе си. Но преди всичко фотографията промени нашата връзка с паметта и със собствената ни идентичност“, казва Еми Барух и добавя:

„Новите поколения растат сред лавина от образи – реални и въображаеми, а свръхпроизводството на образи се превръща в проблем на нашето време. Предаването ще поставя тези въпроси в националния ефир и ще представя палитрата на най-масовото изкуство – с неговите автори, с неговото минало и с неговите жанрове. И така ще задълбочи диалога между професионалистите и любителите на фотографията“.