Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Фотомаратон


Фотомаратонът на София се завръща! След кратко прекъсване в София ще се проведе на 1 октомври от 10:30 в Кино Кабана. Подробности и регистрация тук.

Както на други места по света, снимките трябва да бъдат предадени "направо от фотоапарата", като кадрите трябва да са направени в този ден.  Жури ще оценява анонимните фотографии според техниката на заснемане и креативността в интерпретирането на темата.

Винаги раздаваме страхотни награди и тениски и не забравяме програмата ни за деца.
Фотомаратон е фотографско състезание, в което участниците трябва да направят серия от фотографии по предварително зададени теми в определен период от време. Това предизвикателство се случва в рамките на един ден и може да има повече от една тема. Има над 80 такива състезания по целия свят, а концепцията за Фотомаратон започва в Мадрид през 1986 г. От 2016 година и София влиза в международния календар на фотомаратоните в света.