Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

ФОРУМ

Бокс в парка

Образователна програма

За съпътстващото събитие към изложбата Palermo. Box. Me. ФотоФабрика съвместно с Българска федерация по бокс монтира боксов ринг насред парка Заимов и кани всички, които искат да разберат малко повече за бокса, фотографията и техните пресечни точки, да заповядат “между въжетата”. Идеята на инициативата “Фотография и бокс срещу насилие” е стара като света и също толкова проверена: най-мощните противодействия на насилието и агресията са спортът и изкуството. Акцията е ориентирана и към социално слаби деца и младежи от маргинализирани групи, които ще могат да получат първите си безплатни уроци по бокс и фотография, с надеждата те да не са им последните и да бъдат привлечени към изкуството и спорта.

Свободни тренировки за деца ще се проведат на 12.07 и 13.07 от 12:00; 13:00 и 18:00 ч., а за възрастни ще има безплатни часове в 19:00 и 20:00 ч.

КОГА И КЪДЕ

12.07 - 13.07

ПАРК "ЗАИМОВ"