Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

ИЗЛОЖБА

Дориян Тодоров: Догодина по същото време

фестивална София, видяна през обектив

Селекция снимки, представящи три фестивала от културния афиш за 2016 г. на празниците под открито небе в София, през обектива на Дориян Тодоров. Лица, емоции, енергия и постижения на хора, обединени от няколко успешни културни проекта в столицата: A to Z Jazz, DAY001 и, разбира се, Фотофабрика 2016.

Дориян Тодоров
Занимава се с фотография повече от десет години, с други думи - над 1/3 от живота си. Професионалният му път започва с клубна фотография, която тогава тепърва се заражда в България. Той е сред предпочитаните фотографи на електронната сцена у нас. Снимките му са в сайтовете на световноизвестни диджеи - Армин ван Бюрен, Марк Найт, Таркан. Музикалните и културни събития, изпълнени с пъстри, интересни хора, са една от най-големите му професионални страсти.

КОГА И КЪДЕ

27.09 - 27.10

УНИКРЕДИТ СТУДИО

ул. „Княз Александър Батенберг" 12
работно време: понеделник - петък, 10.00-18:00
unicreditbulbank.bg