Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

ФОТО ФИНИШ

Фотомаратон 2020

Фотографско състезание

Вълнуващото фотографско състезание за най-добра снимка по предварително зададена тема се завръща в търсене на новите си вдъхновени победители. Правилата са прости: една тема и няколко часа да предадете най-добрата си снимка. Журито отличава най-красивите кадри още в същия ден и връчва наградите си. Тази година те са две: 1-ва награда – ваучер, предоставен от Photopavillion; 2-ра награда – раница Lowepro.
Необходима е предварителна регистрация на photomarathon.bg, където ще намерите пълната програма за събитието, правилата и отговори на най-често задаваните въпроси.

Фотомаратон е проект на Фондация "ФотоФабрика" и се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2020 в парньорство с Чешки център София / Czech Centre Sofia.

КОГА И КЪДЕ

18.07 - 18.07

КИНО КАБАНА, НДК (ОТ СТРАНАТА НА УЛ. “ФРИТЬОФ НАНСЕН”)

Регистрация: 10:00-11:30

Време за снимане и предаване на фотографиите: 12:00-17:00

Обявяване на победителите: след 20:00