Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

ИЗЛОЖБА

Ървин Олаф: Четири серии

„Мъка“, „Черни“, „Здрач“, „Изгрев“ на ЪРВИН ОЛАФ

„Мъка“, „Черни“, „Здрач“, „Изгрев“ (Grief, Blacks, Dusk, Dawn). Четири от най-емоционално въздействащите фотографски серии на Ървин Олаф разказват за състояниято между болезненото страдание и опита за запазваване на достойнство, за светлото и тъмното като нюанси на човешкото, за здрача и изгрева, когато духът е най-чуплив.


Изгрев © ERWIN OLAF                                                      Здрач © ERWIN OLAF


Мъка © ERWIN OLAF

Ървин Олаф

Този „комерсиален воайор“, „модерен демон“и „прозорлив хулиган“, както неведнъж е наричан, е роден в Холандия и е един от най-известните и разпознаваеми фотографи в съвременното визуално изкуство. Започва с журналистика в Утрехт, но през 1988 г. печели първата си фотографска награда. Оттогава обрича неповторимия си стил на танца между фотожурналистиката и студийната фотография. Името му се свързва с рекламни кампании за Levi’s, Microsoft и Nokia, а самостоятелните му изложби са обиколили целия свят. Олаф излага в България за втори път, а на 18 октомври (вторник) ще бъде специален гост на Mtel Media Masters 2016.

КОГА И КЪДЕ

08.09 - 19.10

НАЦИОНАЛНА ГАЛЕРИЯ

пл. „Княз Александър I“ 1
работно време: вторник, сряда, петък, неделя: 10.00 – 18.00 ч.; четвъртък, събота: 12.00 – 20.00 ч.
вход: 6 лв/ 3 лв
www.nationalartgallerybg.org