Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

уъркшоп

Отвътре навън

Нови подходи към лични фотографски проекти

Основна тема в уъркшопа на Даниел Чечик е същността на разказването на истории – от документални до абстрактни, както и връзката им с личната история на разказвача. 

Чечик ще представи на участниците възможностите за изграждане на солидно фотографско портфолио и разгръщането му в кариера в полето на фотографията.  

Записването за участие става след попълване на този формуляр до 10 април. Местата са ограничени до 13. Всички, записали се, следва да представят портфолио и/или уебсайт, както и кратка биография. 

Уъркшопът ще се проведе в рамките на четири сесии по два часа.

Програма

Първа сесия:
Запознанство с участниците. Кратко представяне на работата на Чечик. Съобщаване на задача, по която участниците в уъркшопа ще работят в следващите дни.

Втора сесия:
Разглеждане на портфолиата на участниците и преподреждането им така, че да имат потенциала да разказват истории. Групова дискусия за работата на всеки от участниците с цел получаване на обратна връзка, която да засили и задълбочи професионалните им занимания.

Трета сесия:
Специален тур из изложбата Тъмни води с разказ за специфичните детайли около създаването ѝ. Лекция за създаването и промотирането на фотографски проекти. 

Четвърта сесия:
Предаване на задачата. Обсъждане на резултатите. Разговор по проектите на Даниел Чечик Дни преди тъмнината и Маршрут 60.

Формуляр за записване в уъркшоп на Даниел Чечик

Проектът се реализира като част от програмата на Държавния културен институт по Фонда за двустранни отношения на Финансовия механизъм на ЕИП и Норвежкия фонд.

КОГА И КЪДЕ

15 – 17.04.

Галерия DOZA,

ул. „Цар Самуил” 52