Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

ИЗЛОЖБА

Хората на София

Вихрен Георгиев

Градът е хиляди светове, които се разминават по улиците му всекидневно. И ако човек има смелостта да отдели време и да се превърне в наблюдател, ще чуе притчи, отговори, страхове, които никак не предполага, че се крият в точно тази конфигурация – човек, чакащ някого (или нещо) на пейка в парка. Градът е своите хора и колкото по-често ги виждаме извадени от контекста на сутрешното пътуване за работа, дневното бързане за всичко, вечерното пазаруване в претъпкания магазин, толкова по-значимо и красиво ще ни се струва мястото, където живеем.

People of Sofia е фотографски проект, в който уличната фотография е не просто визуална медия, а и възможност за опознаване на човека, приветствайки потенциални герои на всеки софийски ъгъл.

Вихрен Георгиев

Роден е в Бургас, а ученическите си години прекарва в Русе. По това време се появява и интересът му към фотографията. Прави си любителска фотолаборатория в мазето, участва в кръжоци и местни конкурси. После животът го “хваща”, работи какво ли не, открива си малко магазинче и преди 10-12 години, след дълга пауза, отново се връща към снимането. Постепенно открива, че да снима хора, го привлича. И преди 6 години създава сайта People of Sofia.

КОГА И КЪДЕ

22.04 - 18.05

УНИКРЕДИТ СТУДИО, ПЛ. „СВЕТА НЕДЕЛЯ“ 7

работно време: понеделник – петък от 10:00 до 18:00, събота – от 11:00 до 17:00

www.facebook.com/UniCreditStudio