Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

ФОТО ФИГУРИ

Лекция на Луис Басат

Един от най-известните световни рекламисти в България

За първи път лектор от такава класа в областта на рекламата ще изнесе лекция в България в образователен модул за студенти, рекламисти, визуалисти, дизайнери, режисьори, журналисти и медиатори.
Луис Басат, който е с български корени, е създателят на рекламната агенция Басат Огилви Груп в Испания. Застава начело на екипа, ръководил церемонията за Олимпийските игри в Барселона. Басат е носител на над 400 отличия в областта на рекламата в Кан, Ню Йорк, Лондон и Латинска Америка и е номиниран за най-влиятелен рекламист на 20 век. Ревностен фен на Барселона и един от кандидат-президентите на клуба. Неговата лична история е доказателството, че един човек може, чрез глобална мрежа от различни форми на изкуство, да стига до най-широка аудитория по целия свят.
По време на лекцията Басат ще получи почетното звание „Почетен знак със синя лента" и ще бъде отличен като посланик на добра воля от Министерство на външните работи.
Стрийминг на лекцията ще може да се гледа тук.

КОГА И КЪДЕ

30.11, 17:00

АУЛА НА СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

бул. „Цар Освободител“ 15
uni-sofia.bg