Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

ФОТО ФИНИШ

Фотомаратон 2016

Фотографско състезание по предварително зададени теми

Има над 80 такива състезания по цял свят, като началото е поставено в Мадрид през 1986-а. От тази година и София влиза в международния календар на фотомаратоните.

Това е фотографско състезание, в което участниците трябва да направят серия от фотографии по предварително зададени теми за определен период от време. Снимките се предават "направо от фотоапарата", не са позволени редактиране или обработка. Международно жури ще оценява анонимните фотографии според техниката на заснемане и креативността в интерпретирането на темата.

Първата награда за най-добра серия от 3 снимки е тридневно посещение на Париж, втората - банкова карта с 500 лева от Сосиете Женерал Експресбанк. Победителите в отделните теми ще получат ваучери за 150 лева за техника и печат от Фотосинтезис. След това снимките ще продължат в надпревара за гласовете на публиката и участие в изложба във Фотосинтезис.

Повече информация за правилата на Фотомаратона и регистрация за състезанието ще откриете на сайта на събитието.

КОГА И КЪДЕ

10.09, 10:00

ONE MORE КИНО

НДК, ул. "Фритьоф Нансен"
OneMoreKino.ndk