Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

Състезание

Детски Фотомаратон София 2023

Вълнуващ ден на експерименти и знания за младите фотографи

С радост подготвяме тазгодишната си фотографски работилници за деца. Тя ще бъде водена от опитната Станка Цонкова – Уша и прохождащия в професионалната фотография Боян Кривошиев.

4 юни, 11:00–13:00

По време на работилницата на 4 юни участниците ще се запознаят със същността на фотографията. Думата „фотография“ буквално означава „светопис“, „рисунка със светлина“. В процеса децата ще създадат изображения на реални обекти, като ползват светлината и чувствителни към нея материали. Ръчното създаване на неповторими отпечатъци (фотограми), рисуването с проявител, фиксажът върху осветена хартия са увлекателни преживявания, а резултатите – изненадващи. Ще видим всички изображения в края на работилницата.

Запазете датата и ни следете за повече детайли във Facebook и Instagram.

КОГА И КЪДЕ

КОГА И КЪДЕ

Начало: 4 юни, 11:00 ч.

Край: 4 юни, 13:00 ч.

Phine,

ул. „6-ти септември“ 37

„Фотомаратон“ е проект на фондация „ФотоФабрика“ и се изпълнява с финансовата подкрепа на Лятната програма на Столична община.