Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

ФОТО ФИНИШ

Фотомаратон 2019

В търсене на съвършения градски момент

Фотографско състезание за най-добра снимка по предварително зададена тема. Регистрацията започва на 20 май от 12:00 тук. Подробности и правила може да прочетете тук: https://www.fotofabrika.org/bg/page/foromarathon-faq

И тази година Фотомаратонът ще зарадва и малките фотографи с голямо въображение. Освен традиционния Фотомаратон на 2 юни, в Деня на детето ФотоФабрика организира и Детскa фотоработилница.

Наградите ни са изключително подходящи за всички снимащи: фотоапарат ОМ-D-E-M10 mark II kit, предоставен от Olympus Bulgaria и специална награда от Чешкия център. А ето тук миналогодишният победител Антонио Георгиев разказва накратко за фотопреживяването си в Мадрид.

Фотомаратон е проект на Фондация "ФотоФабрика" и се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2019 в парньорство с Чешки център София / Czech Centre Sofia.

КОГА И КЪДЕ

02.06, 10.30

АМФИТЕАТЪР В ГРАДИНКАТА ПРЕД НДК, УЛ. „ФРИТЬОФ НАНСЕН“