Като натиснете върху „Приемам всички бисквитки“, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрите навигацията в сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Събития

портфолио ревю

Портфолио ревю с Кристина де Мидел

Искате ли да чуете мнението на един от най-вълнуващите съвременни фотографи за Вашето фотографско портфолио? Фестивалът ФотоФабрика Ви дава тази възможност. Стартирайте 2024 г. с ревю на Вашето портфолио от световноизвестната фотографка и президент на „Магнум“ - Кристина де Мидел.

На 26 и 27 януари Кристина де Миддел – настоящ президент на „Магнум“ и изключителен професионалист с отличителен визуален език, ще коментира на живо в София работата на дузина селектирани български фотографи.

Кристина де Мидел ще гостува в България по покана на ФотоФабрика за откриването на нейната изложба „По ръба на реалността“ в Национална галерия – Двореца на 25 януари 2024 г.

За да участвате, ни пишете на hello@fotofabrika.org с няколко изречения за Вас, придружени с Ваши кадри – може да са от уебсайт, от Инстаграм страница или от фотографска серия.

Крайният срок за изпращане на материалите е 14 януари 2024 г. Екипът на ФотоФабрика ще се свърже с одобрените кандидати до 20 януари 2024 г. Цена за участие в портфолио ревю: 100 лв.

КОГА И КЪДЕ

26–27 януари

10.00 – 13.00

Phine
ул. „6-ти септември“ 37